Δούκισσα Νομικού: Με t shirt, σορτσάκι και ξυπόλυτη στο after wedding party! [pics]

Τη θαυμάσαμε χθες να λάμπει μέσα στο πριγκιπικό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη! Μετά το γάμο το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του διασκέδασαν μέχρι το πρωί σε ένα γαμήλιο πάρτι που τα είχε όλα! Μεζέδες, ποτό μουσική από τις Μelisses, φωτιές πυροτεχνήματα και πολύ πολύ κέφι!

Σήμερα στον Πλατύ Γυαλό γίνεται το after wedding party και η νύφη φόρεσε ένα λευκό tshirt με τα σκίτσα της νύφης και του γαμπρού και ένα τζιν σορτσάκι! Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να απολαύσει το πάρτι της, ξυπόλητη,ενώ με ένα ροζ τζόκερ καπέλο συμπλήρωσε το καλοκαιρινό της outfit!

Το μπλουζάκι της Δούκισσας έχει πάνω την ίδια σε… σκίτσο να λέει: “Σ αγαπώ” και τον γαμπρό Δημήτρη Θεοδωρίδη να λέει” το ξέρω”! Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η Δούκισσα είναι πανέμορφη, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μακιγιαριστεί, σχεδόν καθόλου!

Η Δούκισσα συνομιλεί με έναν από τους καλεσμένους αλλά σηκώνει και το τηλέφωνό της που χτυπάει συνέχεια για ευχές ενώ λίγο πιο πέρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε και τον γαμπρό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ TLIFE

Read More

And More