Δούκισσα Νομικού: “Με τον Δημήτρη ζούμε έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι”

Yπάρχει μια γυναίκα στην Ελλάδα που ζει σε παραμύθι. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Και φωτογραφήθηκε για το νέο Celebrity λίγο πριν επιστρέφει τηλεοπτικά με το πολυαναμενόμενο «So you Think you Can Dance» στον ΑΝΤ1.

Ο πολυσυζητημένος γάμος σας έχει οριστεί στις 10 Ιουνίου. Ποια είναι τα συναισθήματά σου από την ημέρα που το ανακοινώσατε; Το έχεις πιστέψει ή ακόμη νομίζεις πως είναι ένα όνειρο;

Δεν το έχω πολυσυνειδητοποιήσει. Έχω πάθει ένα μικρό μπλακ-άουτ. Βέβαια, για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, ζούμε έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι. Θέλουμε πολύ όμως να ανοίξει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Είμαστε έτοιμοι.

Ήσουν από τα κορίτσια που σχεδίαζαν με λεπτομέρεια τη μελλοντική ημέρα του γάμου τους; Αν ναι, τι είχες φανταστεί από μικρή και πόσο θα διαφέρει από την πραγματικότητα;

Με είχα σκεφτεί παντρεμένη με παιδιά, όχι όμως νύφη στην εκκλησία. Για κάποιο λόγο πήγαινα κατευθείαν στο επόμενο στάδιο. (γέλια) Άσε που δεν είχα φανταστεί πως υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν για την ημέρα εκείνη!

Με το χέρι στην καρδιά, πες μου ένα δύο αρνητικά στοιχεία στο χαρακτήρα του Δημήτρη και τα θετικά που τα επισκιάζουν.

Με το χέρι στην καρδιά σού λέω πως στα μάτια μου είναι τέλειος! Δεν βλέπω κάτι αρνητικό. Έλα όμως να με ξαναρωτήσεις και μετά το γάμο. (γέλια)

Είσαι έτοιμη να αναλάβεις και το ρόλο της κυρίας του σπιτιού, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει;

Αυτόν το ρόλο τον έχω αναλάβει ήδη από την πρώτη μέρα που συγκατοικήσαμε. Και μου πάει πολύ!

Η γαμήλια τελετή θα είναι σε σχετικά κλειστό κύκλο ή ανοιχτή στο κοινό;

Μακάρι να μπορούσαμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο που πραγματικά μας αγαπάει και χαίρεται με τη χαρά μας, όμως πολύ φοβάμαι πως δεν θα χωράμε στο υπέροχο μικρό και γραφικό εκκλησάκι που έχουμε διαλέξει γι’ αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή μας.

Ξέρουμε ότι το νυφικό σου θα είναι της Σίλιας Κριθαριώτη. Yπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μπορείς να μας αποκαλύψεις;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω, γιατί δεν πρέπει να μάθει τίποτα ο γαμπρός!

Ας περάσουμε στα επαγγελματικά σου. Φέτος είναι καθώς φαίνεται η χρονιά της Δούκισσας. Εκτός του ότι παντρεύεσαι, είσαι και εκείνη που θα παρουσιάσει τελικά το «So you Think you Can Dance». Αισθάνεσαι όντως ότι είναι η χρονιά σου;

Ναι, αισθάνομαι ότι το 2017 είναι από το πρώτο του κιόλας λεπτό υπέροχο! Σπάνια συμβαδίζει η προσωπική με την επαγγελματική ευτυχία-επιτυχία ηρεμία. Και ναι, είμαι τρομερά χαρούμενη και ανυπόμονη για το «So you Think you Can Dance»! Το παρακολουθούσα φανατικά και παλιότερα.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να σε απολαύσουμε σε ένα ρόλο τόσο λαμπερό. Εσένα σου έλειψε όλο αυτό;

Δεν μου έλειψε το λαμπερό που λες, αλλά το ζωντανό πρόγραμμα, ο χορός, το θέαμα. Μου έλειψε να σηκωθώ για λίγο από το τραπέζι, να δω τον κόσμο από κοντά, να νιώσω τον παλμό, να χορεύω στα παρασκήνια και να μου κόβεται η ανάσα από την αδρεναλίνη και τις χορευτικές φιγούρες!

Read More

And More