Δούκισσα Νομικού: Με total pink βρέθηκε σε εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά!

Η Δούκισσα Νομικού ανέκαθεν είχε αδυναμία στα παιδιά, αφού από πολύ μικρή ηλικία γνώριζε ότι θέλει πολύ να βρει τον “έναν” και μαζί να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια. Το όνειρό της πραγματοποιήθηκε, καθώς στα 32 της χρόνια είναι μητέρα ενός αγοριού και σε λίγους μήνες αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια από την μέρα που έγινε μητέρα ήρθε ακόμα πιο κοντά στα παιδιά και έβαλε σκοπό της ζωής της να τα βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση στην οποία βρέθηκε γράφοντας: “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία και ευλογία από το να προσφέρεις αγάπη, χαμόγελα και μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά!  Σήμερα βρέθηκα στο Ίδρυμα Παιδική Στέγη, στη Στέγη Κυνοσάργους, μέλος της Ένωσης @mazigiatopaidi, και είδα από κοντά πόσο σπουδαίο έργο κάνουν όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα σε αυτά τα αγγελούδια.

Παίξαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες, γελάσαμε πολύ. Όταν τους έδωσα τις λαμπάδες για το Πάσχα μαζί με παιδικά βιβλία τα μάτια τους έλαμπαν με ενθουσιασμό και τότε μου αποκάλυψαν μια μεγάλη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εμένα… Δύο πίνακες, φτιαγμένοι με τα χεράκια τους, για τον μικρό μου Σάββα. Τα μάτια μου έλαμπαν από συγκίνηση. Ας ανοίξουμε όλοι την αγκαλιά μας, ας ενωθούμε, ας προσφέρουμε στα παιδιά που μας χρειάζονται!”.

Δες τις φωτογραφίες:

Η τρυφερή αγκαλιά της Δούκισσας με την μικρή της φίλη.

Read More

And More