Site icon TLIFE

Δούκισσα Νομικού: Μένει για πάντα παιδί! [pics]

Eίναι μία από τις πιο χαρούμενες, λαμπερές κι ευγενικές παρουσιάστριες που υπάρχουν στην showbiz και πάντα χαίρεσαι να μαθαίνεις νέα της. Και μάλλον ο τρόπος που το καταφέρνει, είναι επειδή επιδιώκει να μένει για πάντα παιδί. Ο λόγος για την όμορφη Δούκισσα Νομικού που μοιράστηκε μαζί μας κάποιες φωτογραφίες από τις τελευταίες τρεις μέρες.

Χθες μας ευχήθηκε “καλό Σαββατοκύριακο” με μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία και κάνοντας χαρούμεν κούνια στα βόρεια προάστια. Εκεί μένει τον τελευταίο καιρό με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, έχοντας αποχωριστεί το πατρικό της σπίτι και τα νότια προάστια.

Για πάντα παιδί Καλό ΣΚ!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις


Πρόσφατα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη: “Δεν μ’ αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Νιώθω ότι ζω έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Τα μεγάλα λόγι με τρομάζουν. Αυτό που ζω είναι αυτό που λέω. Και το ζω για πρώτη φορά. Το δείχνει και το γεγονός, ότι για πρώτη φορά συζώ. Άφησα το πατρικό μου σπίτι. Δεν συγκρίνω αυτό που ζω με τίποτα από το παρελθόν. Αυτό αρκεί. Είμαι στην καλύτερή μου φάση. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω βρει αυτό τον άνθρωπο. Είναι ο άνθρωπός μου.”

Όσο για το βράδυ της Παρασκευής… Ανέβασε ένα βίντεο από τη συναυλία της Britney Spears, που βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Αμερική. Εκείνη πάντως έμεινε μέσα και απλά ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους…

© 2024 tlife.gr