Δούκισσα Νομικού: Μια μέρα πριν από την σημαντικότερη στιγμή της ζωής της! [pics]

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκονται στην τελική ευθεία για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους. Το ζευγάρι, παντρεύεται αύριο, Σάββατο 10 Ιουνίου στην Μύκονο. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Άγιο Στέφανο, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της παρουσιάστριας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Το νυφικό της σχεδίασε η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη.
Η πανέμορφη παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και περιμένει με ανυπομονησία τον γάμο της, με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Μπορεί να είχε παράλληλα φουλ δουλειά, γυρίσματα και τώρα τα Live του So You Think You Can Dance, αλλά μπόρεσε να ξεκλέψει λίγο χρόνο, ώστε να πάει στην Μύκονο για τις τελευταίες προετοιμασίες της μεγάλης μέρας.
Το ζευγάρι θέλει να έχει κοντά τους λίγους και καλούς φίλους και να ευχαριστηθεί το ευτυχές γεγονός παρέα με τις οικογένειές του κυρίως. Η Δούκισσα Νομικού δε βλέπει την ώρα να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της και να ενώσουν τις ζωές τους και με την ευλογία του Θεού.
Δες τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Καλή εβδομάδα! #5days ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Read More

And More