Δούκισσα Νομικού: Μιλά για τα παιδιά της και “λιώνει”! Η σχέση ανάμεσα στον Σάββα και την Αναστασία (video)

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, έκατσε στον κόκκινο θρόνο της και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει στον παρουσιαστή για τα δυο υπέροχα παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία αλλά και τη μεταξύ τους σχέση, λιώνοντας στον αέρα της εκπομπής. 

“Δεν εγκυμονώ τίποτα αυτή την περίοδο, ούτε κινδύνους, ούτε παιδιά. Πιστεύω ότι στα επόμενα τρία, τέσσερα ή πέντε χρόνια δεν θα κάνω άλλο παιδί. Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;” εξομολογήθηκε η Δούκισσα Νομικού. 

 

“Είναι σημαντικό όταν γινόμαστε μητέρες να μην ξεχνάμε και τους άλλους ρόλους. Είμαστε γυναίκες, είμαστε σύντροφοι, είμαστε και επαγγελματίες. Για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρωτίστως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένες και εμείς. Λείπω τρία χρόνια από την τηλεόραση. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά την περίοδο που έγιναν ήμουν πολύ ταγμένη στην οικογένεια γιατί ήταν πολύ μικρά. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω. Θα δούμε», δήλωσε, επίσης, η Δούκισσα Νομικού.

Read More

And More