Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει πόσο φούσκωσε η κοιλιά της! [pic]

Δούκισσα Νομικού: Μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει πόσο φούσκωσε η κοιλιά της! [pic] | tlife.gr

Σε γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού! Η όμορφη παρουσιάστρια μπήκε αισίως στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά αντίστροφα για την απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Εκείνη και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης περιμένουν πώς και πώς να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρωτότοκο γιο τους.

Η εγκυμονούσα Δούκισσα μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η ίδια μοιράζεται αρκετές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη χαρά και τον ενθουσιασμό που νιώθει για το γεγονός ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, η μέλλουσα μαμά ανέβασε μία φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειχνε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Η Δούκισσα φαίνεται να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της και δεν έχει πάρει πολλά κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη, παρά το γεγονός ότι μπήκε στον 8ο μήνα της. Η ίδια ανυπομονεί να γίνει μαμά και να δει επιτέλους από κοντά τον γιο της, ο οποίος έρχεται… σύντομα!

Δες την φωτογραφία:

READ more