Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της έγινε 2! Τα διαφορετικά γενέθλια εν μέσω καραντίνας [pics]

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς ο γιος τους συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής! Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τον Σάββα και την Αναστασία να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί τα τελευταία 2,5 χρόνια στην μητρότητα και χαίρεται να βλέπει τα παιδάκια της να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα.

Μπορεί να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και όλοι να βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια τους, προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό αλλά και να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες, όμως αυτό δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Η Δούκισσα Νομικού οργάνωσε κανονικά τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, ωστόσο καλεσμένοι ήταν η ίδια, ο μπαμπάς και η αδερφή του Σάββα, αφού απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός.

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το διαφορετικό πάρτι γενεθλίων σχολιάζοντας: “Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν! Χρόνια σου πολλά μωρό μου Σε λατρεύουμε #BabyS #happybirthday #2yearsold #menoumespiti (Το κακό βέβαια είναι πως όταν δεν έχεις φίλους να μοιραστείς την τούρτα, την τρως όλη μόνος σου)”.

Δες φωτογραφίες:

Πολύχρονος!

Read More

And More