Δούκισσα Νομικού: O σοκολατένιος πειρασμός που ενέδωσε θα σου ανοίξει την όρεξη! [pic]

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει γεννήσει μέσα σε δύο χρόνια δύο φορές και να κρατά στην αγκαλιά της δύο πανέμορφα αγγελούδια, όμως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Η γνωστή παρουσιάστρια και στις δύο εγκυμοσύνες της πήρε λίγα κιλά, αφού ακολουθούσε ισορροπημένη διατροφή, απέφευγε τις λιπαρές τροφές και φυσικά γυμναζόταν κάνοντας pilates.

Όπως η ίδια παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” στις εγκυμοσύνες της δεν είχε λιγούρες, σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες, όμως είχε πολλά νεύρα. Η Δούκισσα Νομικού τόνισε ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη της δεν της είχε μυρίσει τίποτα, ενώ στη δεύτερη της είχε μυρίσει ένα σουβλάκι, το οποίο τελικά δεν έφαγε γιατί το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο ήταν κλειστό εκείνη την ημέρα.

Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού λατρεύει τους σοκολατένιους πειρασμούς και πού και που επιτρέπει στον εαυτό της να τους γεύεται. Όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια ενέδωσε σε ένα σουφλέ σοκολάτας, το οποίο πραγματικά πεντανόστιμο!

Read More

And More