Δούκισσα Νομικού: Οι αλλαγές στη ζωή της και ο μεγάλος έρωτας!

Δούκισσα Νομικού: Οι αλλαγές στη ζωή της και ο μεγάλος έρωτας! | tlife.gr

«Η αγάπη είναι ένα μέρος της ανθρώπινης ζωής, της γυναίκας όμως ολόκληρη η ύπαρξή της» είπε κάποτε ο Λόρδος Βύρων και για τη Δούκισσα Νομικού αυτό το γνωμικό ταιριάζει γάντι! Ο έρωτας την έχει αλλάξει, λάμπει, όλα της πηγαίνουν πρίμα και φυσικά η ίδια πλέον δεν το κρύβει!

Να σου θυμίσω τι δήλωσε η ίδια με αφορμή τη χρονιά που έφευγε λίγο καιρό πριν: «Το μεγαλύτερο δώρο που μου έφερε η χρονιά που φεύγει είναι.. αγάπη μέσα στις δυσκολίες. Η πιο ρομαντική στιγμή της χρονιάς; Ως ρομαντικό πλάσμα, ακόμα κι όταν κάτι δεν είναι αντικειμενικά ρομαντικό, εγώ στο μυαλό μου το κάνω να φαίνεται ρομαντικότατο. Ένα ηλιοβασίλεμα, ένα «σ’ αγαπώ», μια αγκαλιά, ένα δείπνο, ένα πουλί που κελαηδάει. Αθεράπευτα ρομαντική. Η μεγαλύτερη προσωπική απόφαση που πήρα φέτος ήταν να φύγω για πρώτη φορά από το πατρικό μου και να συγκατοικήσω» .

Και φυσικά για όλα αυτά ευθύνεται ο έρωτας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Θεοδωρίδης. «Ο Δημήτρης δίχως να είναι ένας μάγος με κάνει να ζω μαγικά. Δημιούργησε μια μαγική σχέση μαζί μου. Σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και το βρίσκεις”, δήλωσε σε συνέντευξή της.

Η Δούκισσα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της σε κάθε τομέα. Επαγγελματικά έχει την δική της εκπομπή και τη δική της σειρά ρούχων ενώ η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.


Ο έρωτας λοιπόν αντικατοπτρίζεται ακόμη και στις δουλειές που κάνει με χαρακτηριστική αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με αφορμή φωτογράφιση για τη σειρά ρούχων που υπογράφει.


Η ίδια ομολογεί ποστάροντας τη φωτογραφία που κρατάει το χέρι του αγαπημένου της ότι «Κάθε μέρα love is all you need»!


Και φυσικά ο αγαπημένος της φροντίζει να την κάνει κάθε μέρα να νιώθει ξεχωριστή με πολύ όμορφα και τρυφερά δώρα όπως ένα κατακόκκινο μπουκέτο τριαντάφυλλα!


Την υπέροχη εικόνα της ευτυχίας της συμπληρώνουν και τα τρία της, πλέον, τετράποδα (μετά και την απόκτηση ενός ακόμα σκύλου) με τα οποία εκείνη και ο σύντροφός της περνούν αρκετό χρόνο στο σπίτι τους.

READ more