Δούκισσα Νομικού: Οι ανέμελες στιγμές στις διακοπές της στη Μύκονο! [pics]

Τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων απολαμβάνει η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο παιδιά τους: Σάββα και Αναστασία και απολαμβάνει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές.

Μετά τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι με δυο μικρά παιδιά, λόγω κορονοϊού, το ζευγάρι έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες του και απολαμβάνει τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές. Η Δούκισσα με τον σύζυγο και τα παιδιά βρίσκονται φυσικά στη βίλα της οικογένειας του Δημήτρη Θεοδωρίδη στο νησί και αυτό την ηρεμεί αρκετά, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια αγαπά την ασφάλεια του σπιτιού για να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών της που είναι ακόμη μωρά!

Σχεδόν κάθε μέρα, το ζευγάρι πηγαίνει για βουτιές με τα μικρά στη θάλασσα, απολαμβάνουν το παιχνίδι την παραλία και φυσικά είναι όλη την ώρα με το μαγιό.

«Μαγιό, παρεό και ξυπολυσιά όλη μέρα!», αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού για την τρέχουσα κατάστασή της στο νησί μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram της και μας έδωσε μια γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές της!

Και οι διακοπές συνεχίζονται για την όμορφη Δούκισσα!

 

Read More

And More