Δούκισσα Νομικού: Οι ευχές των διάσημων φίλων της, πριν το γάμο με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Σε λίγες ώρες θα ντυθεί νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο την Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο και οι ευχές των φίλων και των συνεργατών της δεν σταματούν. Η αρχή έγινε από χθες στο live του So you think you can dance που μετατράπηκε σε pre wedding party για την Δούκισσα Νομικού.

Με λόγια αγάπης που την συγκίνησαν ο Πάνος Μεταξόπουλος της ευχήθηκε κάθε ευτυχία, ενώ ακολούθησαν οι ευχές των υπόλοιπων κριτών και τον συνεργατών της που την έκαναν να συγκινηθεί πολύ. Ενώ, και μέσα από τα social media, οι ευχές των διάσημων φίλων της δεν είναι λίγες.

Ο Βαγγέλης Περρής της ευχήθηκε ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση της Δούκισσας στη Σύρο ως νύφη, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram τις καλύτερες στιγμές τους από την περίοδο που παρουσίασαν μαζί το Just the two of us. Ακολούθησαν ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Κλέλια Πανταζή και άλλοι φίλοι και συνεργάτες της Δούκισσας.

Το κοριτσακι μας. Δουκισσάκος! Ντύνεται νύφη και τη συνοδεύει η αγάπη μας. Ευτυχια!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις

@dutchesss_ Έφτασε η μέρα!!!!! Αγαπημένη μου!!! #weddingday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

To koritsi mou to agapimeno pantrevetai kai thimithika Pou to eixa xtenisei nyfoula Prin ginei #blondie Gia to periodiko #magazine #DivaNyfi !!!!! Tis eyxome na einai panta eytixismeni Giati to axizeilove you @dutchesss_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη trifonassamaras (@trifonassamaras) στις

Η ώρα η καλή αγαπημένη @dutchesss_ !!! Παντα χαμόγελα σου ευχομαι!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) στις

Read More

And More