Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και ο δημόσιος απολογισμός!

Η Δούκισσα Νομικού είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίοι μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από το παρελθόν -συγκεκριμένα από την παιδική της ηλικία- κάνοντας στη λεζάντα που τις συνόδευε έναν δημόσιο απολογισμό.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο η μικρή τότε Δούκισσα πόζαρε σοβαρή στον φακό, ενώ στο άλλο γελώντας πονηρά, κάνοντας τους πάντες να… λιώσουν.

“Baby me – Instagram VS Reality. Θυμάμαι τη μαμά να προσπαθεί να με βγάλει μια ωραία φωτογραφία. Πρόλαβε το ένα κλικ. Μετά άρχισα να ντρέπομαι και να γελάω. Πάντα γελούσα και πάντα ντρεπόμουν. Ίσως να γελούσα γιατί ντρεπόμουν. Ούτε που περνούσε τότε από το μυαλό μου ότι θα έκανα αυτή τη δουλειά. Ότι θα έβγαζα τόσες πολλές (πάρα πολλές) φωτογραφίες, καμπάνιες, διαφημίσεις, εκπομπές κτλ. Τότε το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω τον κόσμο να γελάει. Δηλαδή τη μαμά και τον μπαμπά γιατί αυτοί ήταν ο κόσμος μου. Έτσι, μαζί με τον αδερφό μου κάναμε σκετσάκια και χορευτικά και κάθε φορά που η μαμά με τραβούσε φωτογραφίες εγώ γελούσα, τραγουδούσα, έκανα γκριμάτσες, ανέβαινα σε καρέκλες. Και η μαμά χαμογελούσε. Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, συνειδητοποιώ πως τότε μπορεί να μην φανταζόμουν όλα όσα θα έκανα στο μέλλον, αλλά να που επέλεξα τελικά να κάνω αυτό που έκανα και τότε. Τον κόσμο να χαμογελάει. Μόνο που τώρα ο κόσμος μου είναι μεγαλύτερος. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς και η μαμά. Είστε όλοι εσείς. Ναι, αυτό θέλω. Να χαμογελάτε” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More