Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες που τη βοήθησαν να κλείσει τις μεγάλες της καμπάνιες και τα όνειρά της!

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες που τη βοήθησαν να κλείσει τις μεγάλες της καμπάνιες και τα όνειρά της! | tlife.gr

Η Δούκισσα Νομικού αποδέχτηκε το baby challenge που της πρότειναν οι φίλοι της, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει δύο διαφορετικές φωτογραφίες και όχι στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν περίπου 12 – 13 χρόνια, όταν ξεκινούσε την καριέρα της στο modelling. Τότε που ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και ελπίδες και που ήθελε να πετύχει στον χώρο της.

Σήμερα η Δούκισσα Νομικού πέτυχε όλα όσα ονειρευόταν και με το παραπάνω! Όχι μόνο έκανε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, αλλά δημιούργησε και μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία και ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

«Baby me – περίπου 12-13 χρόνια πριν. Ένα κορίτσι με όνειρα, με στόχους, με ελπίδα, με αγάπη, με έρωτα, με χαρές, με απογοητεύσεις, με πείσμα… Και με μικρά φρύδια! Ευχαριστώ τον @blackbirdtales για τις φωτογραφίες. Ήταν οι πρώτες που είχα κάνει για το book μου. Θυμάμαι μου είχε πει πως θα με φωτογραφήσει άβαφη. «Μα σε ποιον θα αρέσουν οι άβαφες φωτογραφίες μου» είχα σκεφτεί. Κι όμως, με αυτές τις φωτογραφίες είχα κλείσει τις πρώτες μεγάλες μου καμπάνιες! Από τότε έχω αλλάξει, αλλά εξακολουθώ να έχω όνειρα, στόχους, ελπίδα και ευτυχώς (!) πλέον έχω και μεγαλύτερα φρύδια» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

READ more