Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας με καλοκαιρινό look και η μεγάλη ανυπομονησία της!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της ακόμα έναν καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά μέσα από το περιοδικό HELLO!, λίγες μέρες πριν η ίδια ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Η όμορφη μανούλα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Σε μια από αυτές, μάλιστα, μας έδειξε το λαχταριστό φαγητό που της έφτιαξε η μητέρα της για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης, ενώ στις τελευταίες αναρτήσεις της δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για το καλοκαίρι.

Με καλοκαιρινό look και πιο όμορφη από ποτέ, η Δούκισσα εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και την μαγευτική ομορφιά της. “Summer in Greece! Καλοκαιράκι σε περιμένουμε”, έγραψε η ίδια, ενώ τα hashtags #summerloading #summergirl #summerlover #Greece #visitgreece που χρησιμοποίησε μαρτυρούν την αγάπη της για την πιο ζεστή περίοδο του χρόνου. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Όπως φαίνεται, η Δούκισσα ετοιμάζει κάποιο νέο project και τα παραπάνω στιγμιότυπα αποτελούν backstage από αυτό.

Read More

And More