Δούκισσα Νομικού: Οι πόζες και τα πρώτα μπάνια στη Μύκονο [pics]

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο νησί της Δούκισσας Νομικού. Το έχει συνδέσει με τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή της και όχι άδικα. Εκεί ήταν που το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Εκεί ήταν που λίγα χρόνια νωρίτερα τον γνώρισε και γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Ένας έρωτας που τους οδήγησε στο να έχουν δημιουργήσει σήμερα μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Στο νησί των Ανέμων περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους τα τελευταία χρόνια. Φέτος, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μαζί και το γιο του. Ο μικρός Σάββας δεν θα μπορούσε να μένει μακριά από τη μαμά του και έτσι ακολουθεί τους γονείς του στις εξορμήσεις τους. Η Δούκισσα απολαμβάνει κάθε στιγμή της μαζί με τον γιο της ενώ έχει αρχίσει ήδη και τις αγαπημένες τις δραστηριότητες. Οι βουτιές δεν λείπουν από το πρόγραμμα αν και, όπως μας ενημέρωσε από τον λογαριασμό της στο instagram, άργησε να κάνει το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα.

https://instagram.com/p/Bk5laI-F-DV/

Οι βόλτες όμως και οι πόζες με φόντο το κυκλαδίτικο μπλε είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Είναι άλλωστε η αγαπημένη εποχή της. Είναι αυτοί οι μήνες του χρόνου που απολαμβάνει τις πιο γλυκές τις συνήθειες: τα παγωτά, τα καρπούζια και τα ηλιοβασιλέματα.

https://instagram.com/p/BkmsYkYF369/

Συχνά, τα μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Γιατί μπορεί να είναι χαζομαμά και να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας της στο παιδί της αλλά δεν ξεχνά και τους θαυμαστές της με τους οποιούς διατηρεί έντονη επαφή μέσα από τα social media.

https://instagram.com/p/BkXWO6DFXj_/?

Read More

And More