Δούκισσα Νομικού: Οι προετοιμασίες για το γάμο και την πρεμιέρα του Dance!

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν oι προετοιμασίες του γάμου της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Το ζευγάρι έχει ήδη ενημερώσει στενούς συγγενείς και φίλους για το εκκλησάκι που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο και φυσικά η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε και το bachelorette.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το duchelorette

Η Μύκονος είναι ένα νησί που για τους δυο ερωτευμένους, σημαίνει πάρα πολλά, μιας κι εκεί έχουν περάσει τις καλύτερες στιγμές τους. Είναι ο προορισμος που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και που προτιμούν για τις εξορμήσεις τους.

Παράλληλα όμως με τις προετοιμασίες του γάμου της η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αγωνία και για την πρεμιέρα του νέου show του ΑΝΤ1, “So You Think You Can Dance” το οποίο θα παρουσιάσει.

Το κορυφαίο χορευτικό talent show με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, σημειώνει τεράστια επιτυχία για περισσότερο από μία δεκαετία, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει κατακτήσει 14 Emmy Awards.

Το “So You Think You Can Dance”, από τη μέρα ανακοίνωσης των συμμετοχών, έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, με περισσότερες από 3.000 υποψηφιότητες και χωρίζεται σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις, τις Auditions, τα Bootcamps και τα Live. Η στιλάτη Δούκισσα Νομικού μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το “So You Think You Can Dance” έρχεται την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Read More

And More