Δούκισσα Νομικού: Οι προσωπικές αποκαλύψεις στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, μιας και είναι έγκυος για δεύτερη φορά! Η πανέμορφη παρουσιάστρια, η οποία έχει ήδη έναν γιο 14 μηνών, περιμένει πώς και πώς να αποκτήσει την κόρη της τον προσεχή Σεπτέμβρη. Μέχρι εκείνη την μαγική στιγμή, η Δούκισσα απολαμβάνει αμέτρητα παιχνίδια με τον μικρό Σάββα και είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές από το αγαπημένο της νησί, την Μύκονο.

Το βράδυ της Τετάρτης θέλησε να έρθει πιο κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους! To «Question Sticker» έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου. Η Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε όλα όσα την ρώτησαν οι θαυμαστές της.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι 6,5 μηνών έγκυος και πως μέχρι στιγμής έχει πάρει 6 κιλά! Μάλιστα, δεν δίστασε να βγάλει φωτογραφία την ώρα που ζυγίζεται, με την ζυγαριά να δείχνει… 62,2 κιλά. Η δυσκολία της δεύτερης εγκυμοσύνης, όπως ανέφερε η ίδια, είναι πως δεν μπορεί… να παίξει “αεροπλανικά” παιχνίδια με τον γιο της, λόγω της ευαίσθητης κατάστασής της. Η Δούκισσα Νομικού επίσης αποκάλυψε ότι όταν ήταν στο σχολείο ήταν φυτουκλάκι και δημοσίευσε και μία παλιά της φωτογραφία… με κενό στα δόντια, χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Μία από τις ερωτήσεις ήταν: “Η έφηβη Δούκισσα θα αισθανόταν περήφανη για τη μεγάλη Δούκισσα και γιατί;” με την παρουσιάστρια να απαντά: “Ναι πολύ, γιατί η μεγάλη Δούκισσα κατάφερε να κάνει πολλά από τα όνειρά της πραγματικότητα, με αγάπη, εργατικότητα και τιμιότητα. Πάντα θυμάμαι από που ξεκίνησα, πάντα θυμάμαι τις συμβουλές των γονιών μου. Η μεγάλη Δούκισσα, ωστόσο, δεν είναι περήφανη για τα φρύδια της έφηβης Δούκισσας”, απάντησε αστειευόμενη για την εμφάνισή της.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι κάνει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, δίνοντας συμβουλές σε όλες τις νέες μανούλες: “Μετά τον θηλασμό, ξεκινάω εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή! Πάντα όμως με υπομονή και σεβασμό προς το σώμα μου… Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ίδιο όπως ήταν πριν τις εγκυμοσύνες… Να σου πω κάτι; Είναι πολύ καλύτερο!”

Δες τις υπόλοιπες απαντήσεις της Δούκισσας Νομικού:

Φυσικά δεν παρέλειψε να μας δείξει και το… βραδινό και γευστικό βραδινό της!

Read More

And More