Δούκισσα Νομικού: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον αδερφό της από την παιδική ηλικία τους και το σχόλιο γεμάτο αγάπη για τα γενέθλιά του

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για τη Δούκισσα Νομικού, καθώς είχε τα γενέθλιά του ο αδερφό της, Νικήτας Νομικός.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με τον αδερφό της και πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την απεριόριστη αδυναμία που του έχει. Οι δυο τους έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια και αυτός είναι και ο λόγος που η Δούκισσα Νομικού θέλει να φτιάξει ένα περιβάλλον για τα παιδιά της, όπως αυτό που μεγάλωσε εκείνη.

Με αφορμή τα γενέθλια του Νικήτα Νομικού, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την παιδική ηλικία τους και τις ξέγνοιαστες στιγμές που έζησαν, ενώ έγραψε και τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για εκείνον.

“Χθες είχε γενέθλια ο αγαπημένος μου @n_nomikos! Τα καλύτερα παιδικά χρόνια τα έζησα μαζί σου αδελφούλη μου… Είσαι ο πιο γλυκός, προστατευτικός, αληθινός, έξυπνος, έντιμος και φιλότιμος άνθρωπος που ξέρω! Ο καλύτερος μεγάλος αδερφός του κόσμου!
Btw, Μου λείπουν τα μπουγέλα μας! ΥΓ. Μην θυμώσεις με τις φωτο που ανέβασα”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More