Δούκισσα Νομικού: Όλα όσα θέλει να κάνει με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Δούκισσα Νομικού: Όλα όσα θέλει να κάνει με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη! | tlife.gr

Μόλις μπήκε το νέο έτος, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιους από τους στόχους της για τη καινούργια χρονιά οι οποίοι σχετίζονται με την προσωπική της ζωή, τον άντρα της, τον γιο της και φυσικά την καριέρα της. Η όμορφη παρουσιάστρια θέλει να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να γίνει ακόμη καλύτερη, πάντα έχοντας στο πλευρό της, την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο 10ος και τελευταίος στόχος της Δούκισσας είναι να… ταξιδεύει περισσότερο! Φυσικά όχι μόνη της, αλλά με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η Δούκισσα Νομικού θέλει να εξερευνήσει νέα μέρη με τον άντρα της ζωής της και να αποκτήσουν ολοκαίνουργιες κοινές εμπειρίες.

«Πάντα μου αρέσει να ταξιδεύω, να εξερευνώ νέα μέρη. Θέλω να ταξιδέψουμε με τον Δημήτρη, οι δυο μας, να ανακαλύψουμε μαζί νέους προορισμούς που δεν έχουμε ξανά επισκεφθεί, να ζήσουμε ταυτόχρονα νέες εμπειρίες. Με ευχαριστεί, με εξιτάρει, με απογειώνει να γίνομαι τουρίστρια στην ίδια μου τη χώρα. Η Ελλάδα μας άλλωστε, έχει τόσα πολλά όμορφα μέρη, πραγματικούς κρυμμένους θησαυρούς. Στόχος μου είναι όσο περνούν τα χρόνια να γνωρίσω, να περπατήσω, όλη την πατρίδα μας και στη συνέχεια να εξερευνήσω ολόκληρο τον κόσμο! Με λίγα λόγια, θέλω να κάνουμε το γύρο του κόσμου σε 61827194 μέρες!!! Ας ξεκινήσουμε από τον ταξιδιωτικό μας στόχο για το 2019».

READ more