Δούκισσα Νομικού Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της φορώντας το ίδιο μαγιό!

Μαμά και κόρη σαν δυο σταγόνες νερό. Η Δούκισσα Νομικού και η κόρη της, η μικρή Αναστασία φορούν το ίδιο μαγιό και ποζάρουν αγκαλιά, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια θα περάσει εκεί όλο το καλοκαίρι και οι φωτογραφίες στα social media δεν έχουν τέλος.

Αυτήν τη φορά μητέρα και κόρη επέλεξαν το ίδιο ολόσωμο μαγιό και ήταν κούκλες. Η Δούκισσα μάλιστα, λίγο πριν κατέβει στην παραλία με τα παιδιά για τις βουτιές της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της και τα likes έπεσαν «βροχή».

Χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως «χαζομαμά» η όμορφη Δούκισσα αποκάλυψε πως ντύθηκε διδυμάκι με την κόρη της και το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της. Η μικρή Αναστασία, άλλωστε, και ο Σάββας είναι η απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη και τα social media της έχτης «γεμίσει» με τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες με τα αγγελούδια της!

Αυτήν την περίοδο, το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων και είναι στα καλύτερά του. Για την Δούκισσα άλλωστε, το γεγονός ότι υπάρχει το σπίτι στο νησί, την κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα στην μετά Covid -19 εποχή, μιας και μπορεί να έχει την άνεσή της στο σπίτι για τη φροντίδα των παιδιών της και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να βρεθεί ανά πάσα στιγμή στην παραλία για μια καλοκαιρινή βουτιά!

Read More

And More