Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν υποδεχτεί την κόρη της!

Επιτέλους είδαμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Δούκισσας Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδη μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης τους και μαζί με τον γιο τους Σάββα είναι σε γλυκιά αναμονή για το νέο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα δεν πήρε πολλά κιλά με αποτέλεσμα τώρα που πλησιάζει στο baby boom να είναι ιδιαίτερα εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Φορώντας το ολόσωμο μαγιό της και ποζάροντας χαμογελαστή στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μύκονο, η Δούκισσα Νομικού κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που έρχεται και το δεύτερο μωράκι της και περιμένει πώς και πώς να περάσουν οι επόμενες εβδομάδες και να κρατήσει την μικρή στην αγκαλιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που λατρεύει τα παιδιά, ήθελε να κάνει μεγάλη οικογένεια και μετά τον ερχομό του μικρού Σάββα, τα ευχάριστα για το δεύτερο μωρό δεν άργησαν να έρθουν.

Αυτές τις μέρες πάντως, η όμορφη Δούκισσα βρίσκεται στο νησί των ανέμων – όπου γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον σύζυγό της – και απολαμβάνει τις βουτιές με τον μικρό Σάββα της, αλλά και τις βόλτες στην παραλία!

Read More

And More