Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με το μαγιό της και θυμάται πώς ήταν η ζωή της τρία χρόνια πριν!

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με το μαγιό της και θυμάται πώς ήταν η ζωή της τρία χρόνια πριν! | tlife.gr

Η Δούκισσα Νομικού έχει δει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της να αλλάζει, αφού ο γάμος της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και η απόκτηση των δύο παιδιών τους, Σάββα και Αναστασία αποτελούν τα πιο όμορφα γεγονότα που της έχουν συμβεί. Η γνωστή παρουσιάστρια ήθελε πάντα να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και έτσι εδώ και περίπου τρία χρόνια έχει αφοσιωθεί σε αυτήν.

Μπορεί το όνομά της να ακούγεται για διάφορα τηλεοπτικά projects, όμως η ίδια θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της. Πριν μερικές ώρες, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2017, λίγες ημέρες πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Μύκονο για τις προετοιμασίες του γάμου της, ο οποίο έγινε στις 10 Ιουνίου του 2017. Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει χαμογελαστή στην ξαπλώστρα της χωρίς να φαντάζεται πώς πρόκειται να είναι η ζωή της τρία χρόνια μετά. «Πριν τρία χρόνια… Πόσα άλλαξαν από τότε», έγραψε στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

 

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει άψογες αναλογίες!

READ more