Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με το μπουρνούζι της και είναι άκρως εντυπωσιακή! [pic]

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz! Μπορεί πριν περίπου ένα χρόνο να έγινε μητέρα για πρώτη φορά, όμως αυτό δεν στάθηκε αφορμή για να πάρει κιλά και να αλλάξει η σιλουέτα της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πρόσεχαν την διατροφή τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, φροντίζοντας όμως ταυτόχρονα να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόταν ο οργανισμός της.

Μετά την γέννηση του μικρού Σάββα, η Δούκισσα επανήλθε πολύ γρήγορα στο κανονικό βάρος της, γεγονός που κατάφερε με διατροφή και γυμναστική. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο της να περιποιείται τόσο το σώμα της όσο και το πρόσωπό της. Πριν λίγο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μόνο με το μπουρνούζι της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και κλέβει την παράσταση.

Η Δούκισσα συνόδευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τον 6ο για φέτος στόχο της: ” Να μην με ξεχνάω. Να με αγαπώ, να με φροντίζω. Εμείς οι γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά μας, στους άντρες μας, στους γονείς μας, στους φίλους μας. Οφείλουμε όμως να αφιερώνουμε χρόνο και στον εαυτό μας. Πρέπει να μας αγκαλιάζουμε. Να ανακαλύπτουμε τί μας ευχαριστεί, τί μας βελτιώνει, τί μας ολοκληρώνει.
Άλλωστε, μόνο αν είμαστε πλήρεις εμείς οι ίδιες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ουσιαστική αγάπη στους γύρω μας’.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More