Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει ως μελαχρινή και οι followers αντιδρούν κάτω από την ανάρτησή της

Η Δούκισσα Νομικού, τη φετινή σεζόν απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφιερώνοντας έτσι περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητα με την οικογένειά της και φυσικά τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία.

Η μικρή κόρη της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη έγινε πρόσφατα δύο ετών, με τους γονείς της να έχουν ετοιμάσει το απόλυτο πάρτι γενεθλίων. Τα πρώτα στιγμιότυπα μάλιστα ανέβηκαν στο instagram από την ίδια την παρουσιάστρια η οποία και θέλησε να ευχηθεί δημοσίως στη μικρή της Αναστασία.

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου η Δούκισσα Νομικού έκανε την ανάρτηση που δεν περιμέναμε. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται με σκούρα μαλλιά, πολύ κοντά στο hair look με το οποίο την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια ως καστανή.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι αντιλήφθηκαν αμέσως πως δεν πρόκειται για κάποια αλλαγή, αλλά για μια φωτογραφία στην οποία η Δούκισσα άλλαξε τα μαλλιά της με τον βοήθεια φίλτρων. Η ανάρτηση ωστόσο συγκέντρωσε αρκετά σχόλια, μιας και οι followers αντέδρασαν αμέσως θετικά, ενώ κάποιοι άλλοι αρνητικά, αναφέροντας πως το ξανθό χρώμα είναι και αυτό το οποίο της ταιριάζει πιο πολύ. Ξανθιά, καστανή, μελαχρινή, η Δούκισσα παραμένει μια κούκλα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Read More

And More