Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει χωρίς φίλτρα και ρετούς!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την όμορφη Δούκισσα Νομικού που είναι πια μητέρα δυο παιδιών και παραμένει κούκλα και εντυπωσιακή. Η αγαπημένη παρουσιάστρια που πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της, μια όμορφη κορούλα που θα πάρει το όνομα Αναστασία, μπορεί να κάνει συνεχώς grande φωτογραφίσεις, στα social media της όμως δεν διστάζει να μας δείξει τη… φυσική ομορφιά της!

Χωρίς φίλτρα και ρετούς, η Δούκισσα ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία από τα παλιά και αποκάλυψε πως είναι από τις αγαπημένες της.

«Μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να μην είναι καθαρή, να μην μοιάζει με τις τέλειες και ψαγμένες λήψεις που ανεβάζουν μερικοί λογαριασμοί που όμως λατρεύω να ακολουθώ, όμως είναι αληθινή. Και είναι από τις αγαπημένες μου. Θυμάμαι έντονα εκείνη τη στιγμή. Κρύβει ζεστασιά αυτό το ηλιοβασίλεμα και μεγάλη ευτυχία αυτό το ήρεμο χαμόγελο. Βλέπεις, καμιά φορά δεν χρειάζονται επαγγελματίες φωτογράφοι, φίλτρα, ωραία ρούχα και 100 πρόβες για να πετύχεις μια ωραία λήψη. Καμιά φορά η αλήθεια σου αρκεί. Πολύ Καλησπέρα σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εσένα πώς σου φαίνεται;

Read More