Δούκισσα Νομικού: Πρωινές βουτιές στην πισίνα με τα παιδιά της

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ επιλεκτικές δουλειές, καθώς έχει επιλέξει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά της, αφού λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους, κάνοντας δραστηριότητες που αγαπούν.

Η Δούκισσα Νομικού το Σάββατο 30/4 εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και βγήκε να περάσει τη μέρα με τα αγγελούδια της ξεκινώντας με τις πρώτες τους βουτιές στη πισίνα. Η γλυκιά μανούλα, μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να μας δείξει πως πέρασαν την ημέρα τους.

«Στιγμές…όμορφες στιγμές.. αυτό είναι το σημαντικό. Να είμαστε πλήρεις με όμορφες, οικογενειακές γεμάτες αγάπη και χαμόγελα στιγμές, με περισσότερο ήλιο, βουτιές, γεύσεις, γιατί όταν τις μοιράζεσαι με αγαπημένα άτομα … ε γίνονται ομορφότερες. Καλό μεσημέρι“, έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Read More

And More