Δούκισσα Νομικού: Πρωταγωνίστρια της 30ης AXDW! Η σφικτή αγκαλιά με τη μητέρα της – Φωτογραφίες TLIFE

Μετά από 29 επιτυχημένες διοργανώσεις, η Athens Xclusive Designers Week επέστρεψε το Σάββατο 9 Απριλίου με την επετειακή 30η διοργάνωση, χαρίζοντάς μας 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands, ένας διάσημος international Guest Designer αλλά και νέα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη νέα σεζόν.

Guest Star της επετειακής 30ης AXDW μάλιστα ήταν η Δούκισσα Νομικού

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού παρουσίασε την συλλογή κοσμημάτων που υπογράφει η ίδια σε ένα fashion show που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο! 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συλλογές κοσμημάτων, σε ένα ιδιαίτερο installation με την καρδιά – σήμα κατατεθέν του brand, από λουλούδια. Το installation θα φιλοξενείται στο χώρο του Ζαππείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, έως την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρόν στο installation, με το κοινό να την αποθεώνει ζητώντας αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή της βραδιάς η σφιχτή αγκαλιά της Δούκισσας Νομικού στη μητέρα της, κατά τη διάρκεια του show, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, με τη συγκίνηση των δύο γυναικών να είναι εμφανής και το κοινό στο Ζάππειο να χειροκροτεί θερμά το υπέροχο αυτό στιγμιότυπο.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα ως Special Guest Star της 30ης AXDW μαζί με την Πρόεδρο της Athens Xclusive Designers Week, κα Τόνια Φουσέκη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες και το κοινό σήμαναν την επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας, γιορτάζοντας την επέτειο 30 διοργανώσεων, με μία εντυπωσιακή, χρυσή, εξαώροφη τούρτα.

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More