Δούκισσα Νομικού: Πρώτη εμφάνιση μετά την επίσημη ανακοίνωση του γάμου της!

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη θα ανέβει το καλοκαίρι η Δούκισσα Νομικού και ήδη λάμπει από χαρά και ευτυχία. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ετήσια κοπή της πίτας του Ant1 στο Box και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για τον επικείμενο γάμο της, από φίλους και συναδέλφους.

Χαμογελαστή και πάντα κομψή, η όμορφη Δούκισσα έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση και φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αφού λίγες ώρες νωρίτερα αποκάλυψε και επίσημα με τον πιο ρομαντικό τρόπο το γάμο της.

Μέσα από το προσωπικό της blog, είπε το ναι στον αγαπημένο της με τα πιο γλυκά και αγαπησιάρικα λόγια! “Αυτός είναι ο άνθρωπός μου, ο άντρας μου” έγραψε η όμορφη Δούκισσα για τον αγαπημένο της.

“Ξέρεις τι θέλω να σου πω. Από την πρώτη στιγμή το ήξερες. Μπορεί να μην το μοιράστηκα μαζί σου κατευθείαν, όχι γιατί ήθελα να το κρύψω, αλλά γιατί ήθελα να το ζήσω στο 100%. Ήταν η στιγμή μας και την ήθελα μόνο για εμάς.

ΝΑΙ, λοιπόν. Ένα μεγάλο ΝΑΙ. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Το άλλο μου μισό. Λένε πως καταλαβαίνεις ότι είναι αυτός, από την αρχή. Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο το ήξερα, το ένιωσα, όταν μου χαμογέλασε για πρώτη φορά.
Αυτά.
You will forever be my always.
#crazyinlove
xxx
Υ.Γ.: Η φωτό είναι από εκείνη τη μέρα ;-)”


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More