Δούκισσα Νομικού: Στιγμές χαλάρωσης στο πατρικό της μαζί με τον αδερφό της [pics]

Η Δούκισσα Νομικού μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής της στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της επέστρεψε και πάλι στην πρωτεύουσα. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις διακοπές της και γύρισε για λίγο στη βάση της, μιας και η ίδια μαζί με την οικογένειά της συνηθίζουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στην εξοχική κατοικία που διαθέτουν στο νησί των Ανέμων.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού επισκέφτηκε το πατρικό σπίτι της προκειμένου να δει τους γονείς της, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία. Εκεί φυσικά συνάντησε και τον πολυαγαπημένο της αδερφό, Νικήτα. Τα δύο αδέρφια συνδέονται από μια υπέροχη σχέση και βρίσκονται γίνονται ξανά παιδιά. Σύσσωμη η οικογένεια, λοιπόν, χαλάρωσε στον κήπο απολαμβάνοντας την ζεστή καλοκαιρινή βραδιά με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον αδερφό της.

Δούκισσα και Νικήτας ποζάρουν αγκαλιά στον καναπέ τους με εκείνη να σχολιάζει στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Instagram VS Reality “.

Δες φωτογραφίες:

Η Δούκισσα και ο Νικήτας ποζάρουν ευδιάθετοι!

Read More

And More