Δούκισσα Νομικού: Στους πόσους χιλιάδες followers έφτασε; Το ευχαριστήριο μήνυμα στους θαυμαστές της!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και είναι από τις παρουσίες της εγχώριας showbiz που ασκούν επιρροή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Instagram και Facebook. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει φτιάξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μαζί τους. Σήμερα, η εγκυμονούσα Δούκισσα έφτασε αισίως στους 700.000 followers και όπως καταλαβαίνεις η χαρά της ήταν απερίγραπτη!

“Μέσα σε λίγα χρόνια γίναμε τόσοι πολλοί… Μέσα από απλές φωτογραφίες μοιραστήκαμε τόσα συναισθήματα. Όλα αυτά τα χρόνια ζούμε μαζί ζωές παράλληλες. Ξέρω τι κάνετε, ξέρετε τι κάνω, ξέρετε γιατί γελάω ή γιατί σωπαίνω. Και πάντα είστε στο πλευρό μου. Ναι, αυτό θα πει αγάπη. Και να ξέρετε πως είναι αμοιβαία. 700.000 ευχαριστώ σε όλους σας”, ήταν το μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δούκισσα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και όχι άδικα! Εκτός από το γεγονός ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της σε λίγους μήνες, η παρουσιάστρια δέχεται καθημερινά την αγάπη των θαυμαστών της.

Read More

And More