Δούκισσα Νομικού: Η συγκινητική εξομολόγηση για το μωρό που περιμένει – “Όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή, με πιάνει φόβος”

Το καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και σε λίγες μέρες – 40 περίπου- αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Η Δούκισσα Νομικού, που όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει επίσημες εμφανίσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα, μιλά ανοιχτά για όλα όσα την φοβίζουν και δεν τα θεωρεί δεδομένα.

Μέσα από το προσωπικό της blog η Δούκισσα σπάει τη σιωπή της και συγκινεί με μια εξομολόγηση από καρδιάς: “Και, κάπως έτσι, φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Μα πότε πέρασε ο καιρός; Ούτε που το κατάλαβα. Πλέον έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες από το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μου. Σχεδόν 40. Ναι, τις μετράω. Και χαίρομαι. Και ανυπομονώ. Και φοβάμαι. Δεν θα στο κρύψω. Όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή, με πιάνει ένας φόβος. Ή μάλλον καλύτερα, μια αγωνία. Θα πάνε όλα καλά; Πώς θα είναι; Θα τα καταφέρω; Θα είμαι μια καλή μανούλα; Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου. Αυτή είναι ξεκάθαρα η προτεραιότητά μου τη δεδομένη στιγμή. Να γίνω μια υπέροχη μαμά.

Τον τελευταίο καιρό με ρωτάτε όλο και συχνότερα γιατί δεν κάνω φέτος τηλεόραση, γιατί δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν φωτογραφίζομαι, γιατί δεν δείχνω την κοιλιά μου, γιατί δεν πάω καλεσμένη σε εκπομπές κλπ. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να σας μιλήσω για όλα.

https://www.instagram.com/p/BegESUWl1uu/?taken-by=dutchesss_

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τηλεοπτικά δεν με βλέπετε κάπου γιατί αυτό που συζητούσαμε να κάνουμε με τον ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβρη τελικά δεν προχώρησε. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο στον έβδομο ή όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, γιατί δεν θα μπορούσα να το ολοκληρώσω μιας και θα έπρεπε να το σταματήσω άμεσα για να γεννήσω. Δεν έχω δώσει συνεντεύξεις (πέρα από μία στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ πριν από δύο μήνες), διότι όλο αυτό που ζω ήθελα να το συνειδητοποιήσω και να το χορτάσω πρώτα εγώ και ο άνθρωπός μου πριν το μοιραστώ με όλους. Και κοίτα να δεις που σε λίγο θα γεννήσω και ακόμη ούτε το έχω συνειδητοποιήσει αλλά ούτε το έχω χορτάσει! Γι’ αυτό επίσης δεν έχω φωτογραφηθεί και δεν έχω πάει σε καμία εκπομπή ως καλεσμένη.

Αυτό που ζω δεν το θεωρώ δεδομένο. Ποτέ δεν το θεωρούσα δεδομένο. Πλέον μπορώ να σας αποκαλύψω πως το μόνο που φοβόμουν από μικρή ήταν το κατά πόσο θα μπορούσα να μείνω έγκυος και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Βλέπετε, ειδικά μεγαλώνοντας, είδα αρκετές φίλες και γνωστές μου να ταλαιπωρούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι όλα εύκολα, ούτε δεδομένα στη ζωή. Κάθε φορά που έβλεπα λοιπόν αυτές τις φίλες μου να τα καταφέρνουν και να κρατούν τελικά στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους, ένιωθα πως συμμετείχα σε ένα θαύμα. Και ονειρευόμουν τη στιγμή που θα συμβεί και σε εμένα. Έτσι, όταν συνέβη, ένιωσα διπλά ευλογημένη και υποχρεωμένη στην αρχή να το προστατεύσω και μετά να το ζήσω στο 100%. Και αυτό έκανα. Αυτό κάνω και τώρα. Και αυτό θα κάνω.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα τώρα, λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του γιου μας, να κάνω ένα διάλειμμα από την καθημερινή μας επικοινωνία μέσα από το Dutchesss Daily. Θέλω να προετοιμαστώ και να αφιερωθώ πλήρως στο μικρό μου πλασματάκι. Θέλω να είμαι εκεί, θέλω να είμαι δίπλα του, θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Όπως ήταν και η δική μου μανούλα. Ξέρω πως θα μου λείψετε, ήδη μου λείπετε, αλλά είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε.

Βέβαια, για να μην μας πάρουν και τα ζουμιά, δεν θα γλιτώσετε έτσι εύκολα από εμένα. I’ll be back (τύπου απειλή). Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα, γιατί πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψω και τηλεοπτικά (μην με ρωτάτε πού και πώς, δεν έχω ιδέα ακόμη) αλλά και διαδικτυακά, πιο ανανεωμένη και πιο… μανούλα από ποτέ!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Dutchesss Daily.

Read More

And More