Δούκισσα Νομικού: Τα πρώτα βήματα της κόρης της και η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον (video)

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή “Ευτυχείτε” το πρωί της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια, η οποία απέχει τα τελευταία 3 χρόνια από την τηλεόραση και έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, Σάββα και Αναστασία, μίλησε για το αν τελικά θα τη δούμε επί της οθόνης και την καθημερινότητα με τα αγγελούδια της εν μέσω καραντίνας.

Για τα παιδιά της είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σάββας μόνο που δεν έχει πηδήξει από αεροπλάνο. Παίζει εννοείται και μπάλα και βάζει πολλά γκολ. Η Αναστασία τώρα σχεδόν περπατάει… Ο Σάββας είναι 2,5 ετών και η Αναστασία είναι ενός. Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Τα παιδάκια μου για εμένα είναι η ζωή μου και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας, νομίζω πως όταν έχουμε το λιμάνι μας, έχουμε μια μεγαλύτερη παρηγοριά ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακόμα, η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει το Dancing with the Stars αλλά και πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο Mega: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον γάμο μου. Το So you think you can dance στον ΑΝΤ1 ήταν το τελευταίο που έκανα, μετά παντρεύτηκα και επέλεξα να μείνω με την οικογένειά μου μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Τώρα που μεγάλωσαν, κάνω κάποιες συζητήσεις, αλλά βλέπεις πώς είναι τα πράγματα. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες… Φοβάμαι κιόλας, δεν σου κρύβω. Εμένα με τρομάζει όλο αυτό. Και με σοκάρει. Δεν ξέρω αν τώρα οι συνθήκες είναι οι ιδανικές για να είμαστε χαλαρά και ευχάριστα».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More