Δούκισσα Νομικού: Ταξιδεύει ξανά στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της, Σάββα [pic]

Το Λονδίνο φαίνεται ότι είναι μία από τις πόλεις που έχουν κλέψει την καρδιά της Δούκισσας Νομικού, αφού είναι η τρίτη φορά που ταξιδεύει εκεί μέσα σε ένα χρόνο. Τον Νοέμβρη του 2017, η όμορφη Δούκισσα και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης ταξίδεψαν στην Αγγλική πρωτεύουσα ενώ το μοντέλο βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης του, και μαζί έζησαν μοναδικές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Τον περασμένο μήνα ο μικρός Σάββας έκανε το πρώτο του ταξίδι στο Λονδίνο και τώρα η οικογένεια Θεοδωρίδη βρίσκεται πάλι εκεί. Μπορεί η καθημερινότητα τόσο της Δούκισσας όσο και του Δημήτρη να είναι γεμάτη υποχρεώσεις, όμως τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα σε εκείνους. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το διάσημο Hyde Park, γράφοντας: “Ο μικρός Σάββας (ξανά) στο Λονδίνο  #part2 #babyS #london#hydepark #mom #xazomom#ΕχειΠαρειΤοΚολάι”.

Η γλυκιά μανούλα μπορεί να μην μας αποκάλυψε τον φωτογράφο, καθώς σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα με τον σύζυγό της στα social media, όμως ο Δημήτρης δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της οικογένειάς του.

 

Read More

And More