Δούκισσα Νομικού: Το άλμπουμ των διακοπών με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Καλοκαίρι δίχως τέλος είναι το φετινό για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά το γάμο του στο νησί των ανέμων, συνεχίζει απτόητο τις διακοπές του και δεν σταματά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Μύκονος άλλωστε, είναι το αγαπημένο τους νησί και όχι άδικα.

Ο γάμος τους, που έγινε το talk of the town, πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο στις 11 του Ιούνη με την όμορφη Δούκισσα να λάμπει μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της (δια χειρός Celia Kritharioti) και τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της. Μετά το γάμο βέβαια, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να φύγει για ταξίδι του μέλιτος, μιας και η Δούκισσα Νομικού είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα με το So you think you can dance. Μόλις ολοκληρώθηκε όμως, η τηλεοπτική σεζόν, ο γνωστός εφοπλιστής και το κορίτσι του ξεκίνησαν τις non stop διακοπές τους.

Όλο αυτό το διάστημα, μάλιστα, η Δούκισσα δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να μοιράζεται αγαπημένες της στιγμές από το νησί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλωστε, για εκείνη και τον σύζυγό της, το καλοκαίρι συνεχίζεται και η Δούκισσα, θέλει να περάσει όσο ο δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί στην παραλία, πριν επιστρέψει στην Αθήνα και το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Δες τις αγαπημένες της φωτογραφίες από το φετινό καλοκαίρι:

Read More

And More