Δούκισσα Νομικού: Το φωτογραφικό άλμπουμ των παιδικών χρόνων της

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Η ίδια μπορεί να ξεκίνησε ως μοντέλο, όμως η τηλεόραση ήταν εκείνη που την κέρδισε.

Πριν από την τηλεοπτική επιστροφή της για την παρουσίαση του “Super Makeover“, η Δούκισσα Νομικού είχε αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οι δυο τους είναι γονείς δύο παιδιών, του Σάββα και της Αναστασίας, τα οποία φυσικά αποτελούν και προτεραιότητα.

Η Σάσα Σταμάτη μέσα από την εφημερίδα Secret θέλησε να κάνει μια αναδρομή στα παιδικά χρόνια της παρουσιάστριας και να παρουσιάσει τα πιο γλυκά στιγμιότυπα αυτής της τρυφερής περιόδου της ζωής της.

“Θυμάμαι τη μαμά να προσπαθεί να με βγάλει μια ωραία φωτογραφία. Πρόλαβε το ένα κλικ. Μετά άρχισα να ντρέπομαι και να γελάω.Πάντα γελούσα και πάντα ντρεπόμουν. Ίσως να γελούσα γιατί ντρεπόμουν. Ούτε που περνούσε τότε από το μυαλό μου ότι θα έκανα αυτή τη δουλειά. Ότι θα έβγαζα τόσες πολλές (πάρα πολλές) φωτογραφίες, καμπάνιες, διαφημίσεις, εκπομπές κτλ.

Τότε το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω τον κόσμο να γελάει. Δηλαδή τη μαμά και τον μπαμπά γιατί αυτοί ήταν ο κόσμος μου. Έτσι, μαζί με τον αδερφό μου κάναμε σκετσάκια και χορευτικά και κάθε φορά που η μαμά με τραβούσε φωτογραφίες εγώ γελούσα, τραγουδούσα, έκανα γκριμάτσες, ανέβαινα σε καρέκλες. Και η μαμά χαμογελούσε.

Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, συνειδητοποιώ πως τότε μπορεί να μην φανταζόμουν όλα όσα θα έκανα στο μέλλον, αλλά να που επέλεξα τελικά να κάνω αυτό που έκανα και τότε. Τον κόσμο να χαμογελάει. Μόνο που τώρα ο κόσμος μου είναι μεγαλύτερος. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς και η μαμά. Είστε όλοι εσείς. Ναι, αυτό θέλω. Να χαμογελάτε” έχει γράψει χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού σε ανάρτησή της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More