Δουκίσσα Νομικού: Το καλοκαίρι είναι η εποχή της! Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο [pics,vid]

Τον κυκλαδίτικο αέρα απολαμβάνουν εδώ και αρκετές ημέρες η Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και τα δύο παιδιά τους, Σάββας και Αναστασία. Το ερωτευμένο ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία στο νησί των Ανέμων, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο και ζει ξέγνοιαστες στιγμές. Η Δούκισσα Νομικού έχει βρει εκεί τον παράδεισό της και δεν χορταίνει να χαζεύει το ηλιοβασίλεμα και να κάνει τα μπάνια της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της όμορφης παρουσιάστριας και κάθε χρόνο αδημονεί για τη στιγμή που θα φτιάξει τις αποσκευές της και θα ταξιδέψει στο νησί. Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος καθημερινά, αφού είναι μια δραστήρια μαμά που δεν σταματά τα παιχνίδια με τα δύο παιδάκια της, όμως συχνά θα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από την ημέρα της.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές της στη Μύκονο δείχνοντάς μας διάφορα γεύματά της αλλά και την εντυπωσιακή θέα που έχει από το σπίτι της.

Δες φωτογραφίες:

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις διακοπές της!

Read More

And More