Δούκισσα Νομικού: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τον γιο της Σάββα! [pic]

Λίγο αφότου επέστρεψε από το μαγικό ταξίδι της στο Παρίσι – ένα ταξίδι που θα θυμάται για όλη της την ζωή – η Δούκισσα Νομικού έφυγε για νέο προορισμό στο εξωτερικό! Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο ετοίμασε ξανά βαλίτσες και ταξίδεψε για το Λονδίνο, αλλά αυτή τη φορά πήρε μαζί της και τον επτά μηνών γιο της, τον Σάββα. Στην Γαλλία, όπου είχε πάει για το Fashion Week, είχε βρεθεί στο πλευρό της και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, αφήνοντας όμως στις γιαγιάδες τον μικρό Σάββα, ενώ τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο ταξίδι του μικρού της πρίγκιπα.

Αυτή την φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να φύγει οικογενειακώς και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στην βρετανική πρωτεύουσα. Όπως μας ενημέρωσε η ίδια η Δούκισσα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτό είναι το πρώτο ταξίδι με τον γιο της, τον “Σαββούλη” όπως τον αποκαλεί η γλυκιά μανούλα.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, το “κόλπο” που έκανε με τον γιο της για να μην γκρινιάζει την ώρα της πτήσης. “Ταξιδέψαμε την ώρα που κοιμάται, οπότε κοιμήθηκε και μέσα στο αεροπλάνο. Επίσης στην προσγείωση και την απογείωση του έδωσα γάλα για να μην πονέσουν τα αυτιά του”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά!

Read More

And More