Δούκισσα Νομικού: Το ροζ baby shower της μέλλουσας μανούλας, λίγο πριν την έλευση της κόρης της! [pics,vid]

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η Δούκισσα Νομικού για τον ερχομό της κόρης της! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπήκε στον ένατο μήνα και πλέον μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. Και τι καλύτερο να το γιορτάσεις με ένα baby shower με τις καλύτερες σου φίλες! Η όμορφη Δούκισσα έκανε χθες την καθιερωμένη συνάθροιση με τις κολλητές της για να γιορτάσουν το τέλος της εγκυμοσύνης και τον ερχομό μιας νέας ζωής στην οικογένειά της.

Φυσικά, το baby shower της παρουσιάστριας ήταν στα ροζ! Το σαλόνι της γέμισε με ροζ τριαντάφυλλα, στην γλάστρα των οποίων είχε το αρχικό γράμμα “Α”! Όπως καταλαβαίνουμε, το όνομα της μικρής πριγκίπισσας της θα ξεκινάει από “Α”, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω. “Το όνομα θα το αποφασίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή. Θα προέρχεται, όμως, από μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε παραδοσιακοί», είχε αναφέρει η Δούκισσα σε πρόσφατη συνέντευξή της, όσον αφορά το όνομα

Οι καλεσμένες του baby shower απόλαυσαν γευστικό κρασί και μπισκοτάκια, ενώ η τούρτα – φτιαγμένη από την Άντα Λιβιτσάνου – ήταν απλά εντυπωσιακή! Η τούρτα της Δούκισσας Νομικού ήταν και αυτή σε ροζ απόχρωση, ενώ πάνω της είχε ένα κοριτσάκι το οποίο κοιμόταν πάνω σε ένα φεγγαράκι.

Δες στιγμιότυπα:

«Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας» ανέφερε η μέλλουσα μανούλα πριν μερικές ημέρες στην Real News.

Με το καλό!

Read More

And More