Δούκισσα Νομικού: Τρολάρει τον 3χρονο γιο της για τις ικανότητές του στη φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού περνά το καλοκαίρι στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία. Η παρουσιάστρια λατρεύει τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, αφού έχει την ευκαιρία να ζήσει ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους. 

Μπορεί τα παιδιά της να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της στο νησί, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ανέμελη καθημερινότητά της ενόψει του καλοκαιριού, η ίδια μας δίνει μια γεύση από τις ημέρες της στο νησί. 

Το πρωί της Δευτέρας, ο γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη ζήτησε από την μητέρα του να τη βγάλει μια φωτογραφία. Έτσι, η υπερήφανη μαμά πόζαρε χαμογελαστή καθισμένη στον καναπέ, όμως ο μικρός Σάββας χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να πετύχει το σωστό “κλικ”.

Η Δούκισσα Νομικού, βλέποντας τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο γιος της, αποφάσισε να τις μοιραστεί με τους followers της.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More