Δούκισσα Νομικού: Βόλτα με τον δίχρονο γιο της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο [pic]

Η Δούκισσα Νομικού μετά το τέλος της περιόδου της καραντίνας και την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό επέστρεψε στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει ταξιδέψει ακόμα στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, λόγω της τρέχουσας κατάστασης, όμως περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα απολαύσει ξανά το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Προς το παρόν, η Δούκισσα Νομικού φροντίζει να να περνάει εποικοδομητικά το χρόνο με τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα. Αυτή τη φορά, η ευτυχισμένη μαμά αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη βόλτα μαζί με το πρωτότοκο παιδί της και μαζί να επισκεφτούν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον δύο ετών Σάββα σχολιάζοντας: “Με έβγαλε βόλτα ο πρίγκιπας μου”. Όπως καταλαβαίνεις, τα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Λίγο αργότερα η Δούκισσα Νομικού κοινοποίησε στο προφίλ της μια φωτογραφία με τα φλαμίνγκο που είδαν.

Μαμά και γιος πέρασαν τη μέρα τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Read More

And More