Δούκισσα Νομικού: Βόλτες στην Μύκονο με τον σύζυγό της, έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! [pics]

Ξανά στο αγαπημένο τους νησί βρίσκονται η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι αγαπά την Μύκονο και την επισκέπτεται αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι, μιας και εκεί ερωτεύτηκε, πέρασε τα πρώτα του καλοκαίρια και φυσικά ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η Δούκισσα και ο Δημήτρης έκλεισαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους και ένα χρόνο μετά επέστρεψαν στο νησί των Ανέμων, αυτή την φορά, όμως, με τον καρπό του έρωτά τους.

Η Δούκισσα Νομικού από την μέρα που έγινε για πρώτη φορά μητέρα και κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της, δεν τον έχει αφήσει στιγμή από κοντά της. Έτσι, όπου κι αν πηγαίνει το ζευγάρι παίρνει τον μικρό Σάββα μαζί του. Αυτές τις μέρες, η Δούκισσα και ο Δημήτρης βρίσκονται ξανά στην Μύκονο, όπου απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια σε μία από τις βόλτες της στο νησί των Ανέμων, έχοντας πάντα στο πλευρό της, τον άντρα της ζωής της.

Η Δούκισσα Νομικού, φορώντας ένα κοντό λευκό καφτάνι, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το καλλίγραμμο κορμί της. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (πήρε 11 και έχει χάσει τα 9) κι έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική, με την Δούκισσα να προσέχει όσο μπορεί να τρώει καλές και θρεπτικές τροφές, ειδικά αυτό το διάστημα, όπου θηλάζει το μωράκι της.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

«Δεν είχα λιγούρες, ούτε αναγούλες. Στο θηλασμό έχω λιγούρες. Εκεί που είχα χάσει το περισσότερο βάρος, τώρα μπορεί να έχω πάρει και κανένα κιλάκι. Πεινάω παραπάνω και θέλω μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά προσέχω να τρώω καλές και θρεπτικές τροφές αφού θηλάζω. Αποφεύγω την πολλή ζάχαρη, αλλά τρώω άμυλο, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι, πρωτεΐνη. Δεν μπορώ να προσέξω στη λογική της διατροφής για να χάσω κιλά, γιατί πεινάω διπλά», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

«Ναι, έχω πάρει παραπάνω κιλά. Ναι, έχω κατακράτηση. Ναι, έχω κυτταρίτιδα. Ναι, υπάρχει χαλάρωση, το στήθος μου έχει γίνει τριπλό. Αλλά, ειλικρινά δεν με απασχολεί. Το σώμα θα ξαναφτιάξει. Μπορεί να θέλει δύο ή πέντε μήνες, ένα χρόνο, μπορεί να μην ξαναγίνει όπως ήταν πριν… Αλλά δεν με αφορά. Εμένα με αφορά να είμαι καλή μαμά, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου. Το παιδί μου είναι πάνω κι από μένα. Άσε που αρέσω πιο πολύ τον άντρα μου. Με κοιτάζει και η ματιά του εκπέμπει και θαυμασμό και υπερηφάνεια και καψούρα και αγάπη».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More