Δούκισσα Νομικού: Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο, με εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά! [pics]

Δεν θα μπορούσαν οι διακοπές της Δούκισσας Νομικού να μην ξεκινήσουν από το νησί των ανέμων. Η παρουσιάστρια που έγινε μητέρα πριν από λίγους μήνες, απολαμβάνει τις πρώτες εβδομάδες του καλοκαιριού στην αγαπημένη της Μύκονο. Είναι οι πρώτες οικογενειακές διακοπές της όμορφης παρουσιάστριας ακριβώς ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Στη ζωή τους έχει πλέον και ο μικρός Σάββας τον οποίο δεν αφήνουν στιγμή. Ειδικά η ευτυχισμένη μαμά. Για αυτό και έχει κάνει ήδη τα πρώτα του ταξίδια στις Κυκλάδες αφού δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τους γονείς του στο νησί των Ανέμων.

Στο καθημερινό τους πρόγραμμα είναι οι βόλτες και τα μπάνια. Αν ο καιρός φυσικά το επιτρέπει. Όταν δεν προλαβαίνουν να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα αξιοποιούν την πισίνα και μερικές φορές και το βράδυ. Η Δούκισσα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις βραδινές της βουτιές με τους διαδικτυακούς της φίλους. Λίγο πριν, με το ίδιο εντυπωσιακό λευκό φόρεμα για την παραλία, την απαθανάτισε κι ο φωτογραφικός φακός.

Χαλαρή και με πολύ καλή διάθεση βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί πάνω στην παραλία και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Καθ’ όλη τη διάρκεια δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δείχνει την ευτυχία της στον φακό.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More