DWTS 5: Οι τελευταίες πρόβες πριν το 3o live! Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Λίγες ώρες πριν από το 3ο live του Dancing with the stars όλοι οι συντελεστές του show βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. Οι πρόβες δεν σταματούν ποτέ αφού τα αγαπημένα σου αστέρια θέλουν να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, μέσα στον πανικό πάντα υπάρχουν μικρά διαλείμματα για ξεκούραση, για φαγητό ή για να ανεβάσουν μία φωτογραφία στο instagram. Σαν αυτές που βλέπεις παρακάτω!

Η Θάλεια Προκοπίου κάνει χιούμορ λέγοντας πως είναι πάντα κομψή και περιποιημένη στην πρόβα…


Ένας απροσδόκητος επισκέπτης βρέθηκε στις πρόβες. Ο Ανδρέας Γεωργίου παρακολούθησε την προετοιμασία του Θεοχάρη Ιωαννίδη που κατάφερε να φτάσω εγκαίρως από το Μόναχο. (δες εδώ τι έκανε στη Γερμανία)


Ο ηθοποιός και τραγουδιστής από την άλλη ποζάρει με την ντάμα του καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να τους στηρίξουν.

Η Νικολέττα Καρρά μας έδειξε για μία ακόμη φορά την αδυναμία που έχει στο φαγητό!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164