Δύο ολοκαίνουργιες, νεανικές σειρές έρχονται στο Star!

Δύο νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα στο Star στα μέσα Ιουλίου με σκοπό να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου, αμείωτο. Πρόκειται για τις σειρές Σουμπέργκατορι και The Secret Circle.

Το «Σουμπέργκατορι», που αποτελεί συνδυασμό των λέξεων «suburban» (προάστιο) και «purgatory» (καθαρτήριο) και φέρει την υπογραφή του Μάικλ Φρέσκο που έχει βραβευτεί με ΕΜΜΥ για το «My name is Earl», και η σειρά μυστηρίου «The Secret Circle», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελ. Τζέι. Σμιθ, συγγραφέα του «Vampire Diaries».

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Σουμπέργκατορι», που κατά μέσον όρο παρακολούθησαν 7,25 εκατομμύρια τηλεθεατές, ξεκινά με τη μετακόμιση του Τζορτζ και της κόρης του Τέσα από τη Νέα Υόρκη στα προάστια. Παρότι μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το προηγούμενο σπίτι τους, η δεκαεξάχρονη Τέσα αισθάνεται ότι άλλαξαν ήπειρο, αφού οι καινούργιοι γείτονες ζουν μια εντελώς διαφορετική ζωή από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης. Ενας κόσμος γεμάτος ροζ φούστες, πλαστικές επεμβάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, που μόνο στόχο έχουν τα σχόλια και τα κουτσομπολιά.Αυτήν τη νοοτροπία, αυτόν τον τρόπο ζωής προσπαθούν να επιβάλουν στη μονογονεϊκή οικογένεια των Αλτμαν.

Σε μια περίεργη πόλη θα καταλήξει και η Κάσι, η έφηβη πρωταγωνίστρια της σειράς «The secret Circle», η οποία αναγκάζεται να μείνει σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη στη μέση του πουθενά, το Τσέιντζ Χάρμπορ, με τη γιαγιά της, τη μοναδική εν ζωή συγγενή της. Ενώ προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που της άφησε ο θάνατος της μητέρας της, θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική «κληρονομιά» της οικογένειάς της. Σοκαρισμένη μαθαίνει πως η μητέρα της ήταν μάγισσα και η οικογένειά της έχει ιστορία με τη μαγεία…

Read More

And More