Δύσκολες ώρες για διάσημη ηθοποιό – Συντετριμμένη μετά την απώλεια στην οικογένειά της

Μια μεγάλη απώλεια είχε στο οικογενειακό της περιβάλλον που της στοίχισε πολύ. Η γυναίκα που αποτέλεσε σύμβολο για εκείνη έφυγε από το ζωή και την βύθισε στη θλίψη. Ο λόγος για την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Melia Kreiling που θρηνεί για το θάνατο της γιαγιάς της.

“Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Αναπαύσουν εν ειρήνη”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με την γιαγιά της η όμορφη Melia Kreiling και τα μηνύματα συμπαράστασης δεν είχαν τέλος…

I love you, I love you, I love you. Rest in peace.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Melia Kreiling (@meliakreiling) στις


Η Melia Kreiling είναι ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση. Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά Tyrant ενώ το 2014 βρέθηκε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της ταινίας “Φύλακες του Γαλαξία”. Η ταινία της Marvel “Φύλακες του Γαλαξία” ήταν blockbuster του καλοκαιριού του 2014 και η νεαρή ηθοποιός ενσάρκωσε την φούξια εξωγήινη Bereet, σε ένα σύντομο, αλλά ιδιαίτερα ξεχωριστό ρόλο στην ταινία, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, από πατέρα Αμερικάνο, η Melia, γεννήθηκε στη Γενεύη και μεγάλωσε στην Αθήνα και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε αρχικά με το χορό στο διακεκριμένο Northern School of Contemporary Dance του Leeds.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αλλαγή πορείας, ακολούθησαν σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. Η πρώτη της δουλειά ήταν στην τηλεοπτική σειρά εποχής “Βοργίες” με τον Τζέρεμι Άιρονς – στο ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Άιρονς, η Kreiling άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.



Read More

And More