Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα τραγουδίστρια – Πέθανε σε τροχαίο αγαπημένο της πρόσωπο

Δύσκολες ώρες περνάει η Ιουλία Καλλιμάνη, η νεαρή και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, η οποία τον περασμένο Ιούνιο είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου για την νευρική ανορεξία, με την οποία “φλέρταρε” όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Η νεαρή καλλιτέχνης, η οποία συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου και πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι από την Sonar Music, ενώ είχε κάθε λόγω να χαμογελά, ξαφνικά βυθίστηκε στο πένθος και τη θλίψη.

Ο αγαπημένος της ξάδερφος έφυγε από τη ζωή, μετά από τροχαίο που είχε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Αττική Οδό, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του. Σε ηλικία 29 ετών, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η Ιουλία Καλλιμάνη τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αγαπημένο μου παιδί… Αγαπημένε μου ξάδερφε… Καλό παράδεισο να έχεις. Εμείς Την Τρίτη θα είμαστε κοντά σου… Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Καλό παράδεισο ψυχούλα μου” .

Συλλυπητήρια!

Read More

And More