Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή – Στο νοσοκομείο ο γιος του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους περνούν ο Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγός του καθώς ο γιος τους Αλέξανδρος Ιωάννης αρρώστησε και νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του Στέλλα Φιλίππου έχουν εξομολογηθεί την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν με εξωσωματκές για να καταφέρουν να αποκτήσουν τους 3 γιους τους. Τον Μανώλη και μετά δυο δίδυμους γιους. Μάλιστα όπως είχε εξηγήσει ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου οι 3 γιοι του είναι ουσιαστικά τρίδυμα που τα δυο όμως γεννήθηκαν τρία χρόνια αργότερα! Η αδυναμία τους στα παιδιά τους είναι μεγάλη και όπως είναι λογικό ταράχτηκαν και ανησύχησαν όταν ο μικρός Αλέξανδρος Ιωάννης έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Πηγή φωτο: Περιοδικό PEOPLE

Ο Νεκτάριος μάλιστα προχθές δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία με τον ορό στο χεράκι του μικρού γιου του λέγοντας πως είναι μονομάχος.

Χθες βράδυ ο τραγουδιστής ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές που έστειλε για ταχεία ανάρρωση του γιου του

Δες το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο Νεκτάριος Σφυράκης με την σύζυγό του είχαν πάει με τα νεογέννητα δίδυμά του στο πλατό και μίλησαν για την ιδιαίτερη οικογένειά τους

Read More

And More