Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή – Στο νοσοκομείο πριν τα Χριστούγεννα

Δύσκολες γιορτές πέρασε ο γνωστός τραγουδιστής, που αναγκάστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα να μπει στο νοσοκομείο. Ο νεαρός καλλιτέχνης καρδιοχτύπησε, καθώς υπέστη οξεία λαρυγγίτιδα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουφό, που έγινε διάσημος με το τραγούδι “Μετράω αντίστροφα” και “τα ποτήρια μας ψηλά” και εμφανίζεται φέτος στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα. Ο γνωστός τραγουδιστής που τις φετινές γιορτές τις πέρασε στη σκηνή, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo, οδηγήθηκε στο Metropolitan το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Εκεί βρήκαν πως είχε κάποια φλεγμονή στις φωνητικές χορδές, η οποία του προκάλεσε οίδημα και τον έφθασε ένα βήμα πριν την αφωνία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα η διάγνωση του γιατρού ήταν οξεία λαρυγγίτιδα, και αμέσως του χορηγήθηκαν βρογχοδιασταλτικά σε εισπνοές με αεροθάλαμο και μάσκα.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που τραγουδά!


Read More

And More