Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή – Κάνει έκκληση για αίμα

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής της δεκαετίας του ’70, Πόλυς Κερμανίδης. Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή, καθώς από τις 16 Δεκεμβρίου μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο και ο ίδιος κάνει έκκληση για αίμα.
Ο γνωστός τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει. Αφού ζήτησε βοήθεια από τους συναδέλφους του και εκείνοι του γύρισαν την πλάτη, κάνει έκκληση στον απλό κόσμο να τον βοηθήσει. Οι εξετάσεις του δεν ήταν καλές και ο καρκίνος του πνεύμονα, από τον οποίο είχε προσβληθεί στο παρελθόν, έκανε μετάσταση. Σε αυτό, πρέπει να προστεθεί πως ο ίδιος έχει περάσει κι ένα εγκεφαλικό που έχει επιβαρύνει περισσότερο την υγεία του.
“Μου έπεσαν τα αιμοπετάλια και ο καρκίνος στους πνεύμονες, όπου είχα χειρουργηθεί με ρομποτική έκανε μετάσταση στη λεκάνη και στον τρίτο σπόνδυλο. Στο μεταξύ το εγκεφαλικό παρέλυσε το αριστερό μου χέρι, άλλα όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει”, εξομολογήθηκε ο Πόλυς Κερμανίδης στην “Espresso”.
Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βγήκε χθες από το νοσοκομείο και αναμένεται να μπει ξανά την Παρασκευή για να συνεχίσει την αγωγή του.

Όσοι θέλουν μπορούν να δώσουν αίμα στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας, καθημερινά από τις εννιά το πρωί ως τη μία και μισή το μεσημέρι.

Read More

And More